top of page

Pt. tilbyder vi kun Vippebehandlinger i vores København-butik. Vi arbejder ihærdigt på at gøre dette tilgængeligt i alle vores saloner snarest muligt. Tjek venligst vores bookingsektion for at se tilgængeligheden og de seneste opdateringer for dine ønskede behandlinger. Vi stræber efter at skabe den bedste skønhedsoplevelse for dig!

Vipper

Udforsk vores priser på Eyelash Extensions og opnå drømmevipper! Vores Single Lashes tilbyder naturlig forlængelse og volumen, mens Volume Lashes, også kendt som 3D og 2D-7D, skaber en fyldigere effekt uden at skade dine naturlige vipper. Vælg mellem 'Nyt sæt Single Lashes' for et naturligt udseende eller 'Nyt sæt Volume Lashes' for en mere dramatisk effekt. Vi tilbyder også sikker fjernelse af både Classic/Single og Volume Lashes. Opnå det perfekte look med vores opfyldninger, tilpasset mellem 14-28 dage. Udover Lashes tilbyder vi også Brow-farvning og Eyelash Lift for at fremhæve dine smukke øjne.

Prisliste på vipper

Single lashes er meget naturlige men forlænger din egne vipper, og gør dem kraftigere. Det skal opfyldes hver anden til tredje uge.

Volume lashes er også kendt under navnet 3D lashes og 2D-7D. Her bruger vippeteknikeren en meget tyndere extentionshår og laver små buketter af extensions, som slttes på en naturvippe. Det betyder, at du kan få et meget mere fyldigt look end ved single lashes, uden at det skader vipperne.

Nyt sæt singles lashes(naturligt look)

 

Nyt sæt volume lashes(dramatisk look)

 

Aftagning af classic/single lashes

 

Aftagning af Volume lashes

-

800,-

1.000,-

150,-

300,-

Opfyldning:              

Mellem 14-20 dage

Mellem 21-28 dage

Classic

400,-

600,-

Volume

600,-

900,-

Lashes og Brows

 

Farve bryn/vipper

Få løftet dine øjenvipper

-

270,-

390,-

440,-

bottom of page